Fotopages Replacement (temporary)

U Know What I Did Last Puaser????
Dah lama tak update fotopages….. just to share few photos when I was in Manchester…hantar Afee pi masuk sekolah balik…😉

Afee tengah tunggu bas nak pergi sekolah
Afee tengah tunggu bas nak pergi sekolah


Ni bas afee selalu naik…


Afee kat tgh bandar ‘Rooney’


Hehehehe…..jgn pepandai bawak anjing jer kat taman ni….


Ni laa…part of the building Uni Of Manchester


Petang2 Afee selalu kuliah kat sini….dgn org2 medic…


Haaa…. Bas # 111…..ni la tmpt afee selalu tunggu bas


Alaaaa….malu2 plak dier…hehehe


Haaa..ni plak afee dgn kawan afee masa orientation hr tu….kesian kawan afee dok sorang2 kat hostel dia…


Dapat jugak makan nasi bukhari kat bazar ramadhan org Malaysia


Tgh pilih2 nak beli apa….


Berkumpul nak balik ke rumah…..


Tunggu bas…..sempat lagi posing….


Lawatan sambil belajar ke MU stadium even I tak minat sgt pun MU….tapi dah datang…datang jerlah…. ader match hr ni nih…tapi lecehla nak masuk dalam….


Stadium MU tmpt Ronaldo ngan Rooney main bola…


Ehem ehem…


Lagi sekali…


Jalan masuk ke ‘Old Trafford’


Ok…balik dulu Sir


Posing dulu….tanda dah mai sini….


Erm…. dah nak balik dah besoknya….kesian Afee….sabarla ya Afee….

Ok Bro and Sisters….. jumpa lagi lain masa…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: