Happy Birthday My Lovely Wife and Selamat Hari Raya….

Raya tahun ni paling bermakna buat Afee sebab on the same day of raya… susah mau dapat tu…. okay2…. hehehe

semoga semuanya di bawah rahmat Ilahi…. raya pun raya jugak tapi life must goes on….. okay, to all my fren yang masih mengenali diri ini, yang dah lupa yang itu dan yang ini, di kesempatan ini saya dan isteri mengucapkan selamat hari raya, maaf zahir dan batin….. harap2 dapat jumpa lagi len kali…..okay, curik gambar dari kapitan zach not zee….. gambar masa bukak puasa kat KL hari tu….Dorsett Regency….sorry gang, terpaksa balik awal sebab dah ada orang menunggu untuk balik kampung….

Sebelum Bukak Puasa - Waiting For the VVIP

Sebelum Bukak Puasa - Waiting For the VVIP

Iftar - Fae & me

Iftar - Fae & me

3 Responses so far »

  1. 1

    capt_zed said,

    ahhh, sweetnya~
    Happy belated bufdae fae! semoga panjang umur & dimurahkan rezeki + happy di samping suami terchenta..cewah..selamat hari raya geng..gud to have you guy’s around, meriah sket crowd kita =P

    waiting for vvip<<- adakah encik kadir?

  2. 2

    kakikiri said,

    aduhai…. terima kasih zach…… vvip = u know better than me…hahaha…. maybe encik kadir sbb dier CEO project…

  3. 3

    waswar said,

    bro..neverending honeymoon nmpk…..ngeh ngeh…..


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: